Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies TGN Vila Florida Darrera setmana per participar al concurs 'Posem-hi flors'

Darrera setmana per participar al concurs 'Posem-hi flors'

Darrera setmana per participar al concurs 'Posem-hi flors'

Les inscripcions estan obertes fins al 15 de maig i ja hi ha gairebé 50 participants
10/05/2022

Des que la Conselleria de Parcs i Jardins i la VIA-T van posar en marxa el primer concurs floral de la ciutat Posem-hi Flors! #TGNVilaFlorida, ja s’han inscrit gairebé 50 comerços, restauradors i balcons de tarragonins i tarragonines que volen fer lluir encara més la ciutat. De moment l’organització ha fet un recompte de 18 participants pel que fa a establiments; 16 de balcons de privats i 8 de restauració; ubicats principalment a la zona centre i part baixa.  

El concurs, que compta amb un premi dotat en 242 € per cada categoria participant, encara és obert fins al proper 15 de maig, però per la ciutat ja es poden veure nombrosos aparadors de comerços ben engalanats.  

Aquesta activitat està emmarcada dins del moviment de Viles Florides del qual Tarragona en forma part i “té com a objectiu fer florir la nostra ciutat”, apunta la consellera de Parcs i Jardins, Elvira Vidal, qui alhora fa una crida a la participació de tothom i de tots els barris, en aquests darrers sis dies que el concurs es manté obert.  

La inscripció i bases es poden consultar a: https://www.tarragona.cat/posem-hi-flors  

Segells de reconeixement d'administració oberta