Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies TGN Vila Florida El dimarts 7 de juny es lliurem els premis als guanyadors del concurs 'Posem-hi flors'

El dimarts 7 de juny es lliurem els premis als guanyadors del concurs 'Posem-hi flors'

El dimarts 7 de juny es lliurem els premis als guanyadors del concurs 'Posem-hi flors'

Un total de 62 participants aspiren al premi de millor espai florit, ja sigui d'un balcó particular, un comerç o un restaurant
03/06/2022

El proper dimarts 7 de juny a les 19 h al pati de l'Antic Ajuntament, la consellera de Parcs i Jardins, Elvira Vidal, acompanyada de la representant de la Via-T, Judith Sentís, i representants del Jurat Professional faran l'entrega dels premis del concurs 'Posem-hi flors' en les diferents categories participants, així com el guardó simbòlic de la votació popular. 

Recordem que finalment hi ha 62 participants que aspiren al premi de millor espai florit, ja sigui d'un balcó particular, un comerç o un restaurant. El guanyador/a de cada categoria s'endurà un val de 242 € per a bescanviar en qualsevol floristeria adscrita a la iniciativa. 

Aquesta activitat, que s’emmarca en el moviment Viles Florides al qual Tarragona es va adherir fa dos anys, compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants ViaT. La iniciativa segueix amb la línia de les accions que impulsa la Conselleria i que pretenen embellir la ciutat amb ornamentació floral alhora que en fan partícip a la ciutadania. 

Segells de reconeixement d'administració oberta