Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies TGN Vila Florida Mercats florals: els Mercats s'adhereixen a la iniciativa Tarragona Vila Florida

Mercats florals: els Mercats s'adhereixen a la iniciativa Tarragona Vila Florida

Mercats florals: els Mercats s'adhereixen a la iniciativa Tarragona Vila Florida

Més d’una vintena de parades del Mercat Central i el Mercat de Torreforta s’han guarnit amb elements florals i decoratius. La ciutadania podrà escollir la parada més ben decorada a través d’una votació popular per xarxes socials
Mercats florals: els Mercats s'adhereixen a la iniciativa Tarragona Vila Florida Fotografia: David Oliete
14/05/2021

Els Mercats de Tarragona s’adhereixen a la iniciativa Tarragona Vila Florida a través de la iniciativa Mercats Florals. Més d’una vintena de parades del Mercat Central i el Mercat de Torreforta han guarnit els seus mostradors amb elements florals per donar suport així al distintiu rebut per la ciutat, el qual l’ha convertit en la capital catalana més gran de Catalunya en rebre’l.

D’altra banda, a partir d’aquest dijous a la tarda s’obriran les votacions populars per escollir la parada dels Mercats més ben decorada, la qual serà obsequiada amb el premi “Parada Flor d’or”. Entre totes les persones que participin en les votacions se sortejarà un val de compra de 50€ dels Mercats de Tarragona.

El president de l’empresa de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, ha destacat que “tal com hem dit sempre, volem que els mercats municipals de Tarragona siguin un reflex de l'agenda social i cultural de la ciutat. Avui, el Mercat Central i el Mercat de Torreforta estaven més bonics que mai guarnits amb flors amb motiu de la iniciativa Tarragona Vila Florida. Moltes gràcies als paradistes per sumar-se a la proposta i fer que els Mercats de Tarragona bateguin amb més força que mai".

 

Riquesa natural i paisatgística

El distintiu de Vila Florida promou la transformació dels pobles i ciutats de Catalunya a través d’espais verds urbans i enjardinats, i posa en valor la riquesa natural i paisatgística. En aquest sentit, l’Ajuntament ha tirat endavant des de fa setmanes una sèrie d’accions divulgatives que tenen l’objectiu de visibilitzar i posar en valor l’activitat que la ciutat genera en l’àmbit dels parcs i jardins, la natura i la sostenibilitat. 

 

Més informació al web Tarragona Vila Florida 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta