Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies TGN Vila Florida Nova plantada col·laborativa a la Floresta

Nova plantada col·laborativa a la Floresta

Nova plantada col·laborativa a la Floresta

Tindrà lloc aquest dissabte al matí, en el marc del projecte Tarragona Vila Florida
28/10/2021

La Conselleria de Parcs i Jardins, en el marc del projecte Tarragona Vila Florida, ha organitzat per aquest dissabte una nova plantada col·laborativa sota el títol “Fes el teu barri més bonic, més amable i més verd”, després de l'èxit de participació del passat 25 de setembre a Tarragona 2. 

La consellera de Parcs i Jardins, Elvira Vidal, ha anunciat que aquesta iniciativa "ja s'està treballant de manera programada i que es farà mensualment en diversos barris de la ciutat”  i que “s'ampliarà la plantada també a escocells i parterres, així com jardineres, que ja hem dut a terme". Vidal ha apuntat que és una molt bona eina "de cohesió i millora la convivència entre veïns i veïnes i entitats diverses de cada barri" i, alhora, “compleix l'objectiu de renaturalitzar la ciutat". 

Així doncs, aquest dissabte 30 d'octubre a partir de les 11 h, els veïns i veïnes de la Floresta participaran a la plantada, que segons la consellera vol ser "una nova forma d'interrelació ciutadana i un exercici de corresponsabilitat i governança en la gestió de la ciutat, així com una forma de conèixer els arbres i les plantes del nostre entorn, que pèrmeti la interacció dels infants i el jovent amb la gent gran". 

Segells de reconeixement d'administració oberta