Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies TGN Vila Florida Tarragona posa en marxa el primer concurs floral per a particulars, comerciants i restauradors

Tarragona posa en marxa el primer concurs floral per a particulars, comerciants i restauradors

Tarragona posa en marxa el primer concurs floral per a particulars, comerciants i restauradors

Els participants, que s'han d'inscriure abans del 15 de maig, optaran a premis de 242 euros a bescanviar a floristeries de la ciutat
25/04/2022

La Conselleria de Parcs i Jardins ha posat en marxa el primer concurs floral de Tarragona, amb el nom de Posem-hi Flors! #TGNVilaFlorida. Es tracta d’una activitat emmarcada dins del moviment de Viles Florides del qual Tarragona en forma part i que “té com a objectiu omplir de flors i colors els carrers de la nostra ciutat”, segons ha volgut destacar la consellera de Parcs i Jardins, Elvira Vidal. I ha afegit “entre tots i totes podem fer que Tarragona floreixi i s’ompli de colors”.   

Des de l’Ajuntament de Tarragona, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants Via T, s’anima a la participació  i es donen tres opcions de participació, en tres categories diferents, que són:  

  1. Categoria Particular (balcons, façanes d’edificis...)  
  2. Categoria Comerços (aparadors, ornaments exteriors i interiors...)  
  3. Categoria Restauració (terrasses)   

Les inscripcions són gratuïtes. Només cal registrar-se al web habilitat per l’ocasió abans del 15 de maig i seguir les base establertes. Durant el mes de maig estaran exposats els elements florals participants al concurs i a principis de juny se sabrà el guanyador. El premi, un per cada categoria, és de 242 € per a bescanviar en qualsevol de les floristeries adscrites a la iniciativa.  

Inscripció i bases: https://www.tarragona.cat/posem-hi-flors 

Segells de reconeixement d'administració oberta