Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Procés participatiu Sessions participatives i rutes veïnals

Sessions participatives i rutes veïnals

Sessions participatives

Per tal d'informar sobre el procés i recollir les opinions de la ciutadania, es faran 5 sessions participatives virtuals i 4 de presencials. Es realitzaran en diferents espais del municipi per assegurar la representativitat territorial.

Durant la sessió es durà a terme un treball en grups per a la diagnosi i propostes concretes de millora dels serveis, garantint les mesures de prevenció de la COVID-19.

Presencials

  • Nord: Dimarts 2 novembre 18 h al teatre del Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau
  • Ponent: Dimarts 9 novembre 18 h al teatre del Centre Cívic de Torreforta 
  • Centre: Dimarts 16 novembre 18 h a la Sala d'Actes de la IMET 
  • Llevant: Divendres 5 novembre 18 h al Centre Cívic de Molnars 

Caldrà inscripció prèvia a través del correu electrònic tgn_neta@participem.cat, indicant-hi el nom, telèfon de contacte i la sessió a la qual es voldrà assistir. Aforament limitat.

Virtuals

Se'n faran 5 i s'acordaran amb les associacions de veïns de les diverses zones de la ciutat i entitats municipals. En breu es publicaran les dates i els horaris. Si alguna persona està interessada a participar-hi, si més no, es pot posar en contacte a través del correu electrònic tgn_neta@participa.cat per tal de veure si hi ha disponibilitat per assistir-hi.

Rutes veïnals

A banda de les sessions participatives, també es realitzaran rutes veïnals dirigides principalment als veïns i veïnes que pertanyin a una mateixa zona de la ciutat. L’objectiu és passejar per la zona d’estudi per determinar els punts forts i febles del servei de neteja viària i recollir propostes de millora que puguin ser incorporades en el futur disseny del servei.

  • Llevant: Dimecres 3 novembre 17 h a Boscos de Tarragona
  • Ponent: Dijous 4 novembre 17 h a la Granja, la Floresta, l'Albada i Parc Riuclar
  • Nord: Dimecres 10 novembre 17 h a Sant Salvador, Sant Ramon i Santa Isabel
  • Centre: Dijous 11 novembre 17 h 

Caldrà inscriure-s'hi prèviament a través del correu electrònic tgn_neta@participem.cat, indicant-hi el nom, telèfon de contacte i la ruta a la qual es vol assistir. Aforament limitat.

Segells de reconeixement d'administració oberta