Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Gent Gran Notícies El grup de teatre de Gent Gran Activa preestrena l'obra "Fem realitat un somni"

El grup de teatre de Gent Gran Activa preestrena l'obra "Fem realitat un somni"

El grup de teatre de Gent Gran Activa preestrena l'obra "Fem realitat un somni"

El grup de teatre de Gent Gran Activa preestrena l'obra "Fem realitat un somni" Els actors de l'obra
Serà el dimarts 8 d'abril al Centre Cívic Torreforta
26/03/2014

El grup de teatre de Gent Gran Activa representarà el dimarts 8 d'abril, a les 16 hores, l'obra de teatre "Fem realitat un somni", al Centre Cívic de Torreforta. L'obra està especialment pensada per explicar a alumnes de tercer de primària hàbits saludables i alimentació equilibrada. El conte original és de Josefina Ibañez García i està adaptat al teatre per Carmen Bueno i Carme Colom. Els decorats per l'obra s'han realitzat al taller de pintura del Centre Sociocultural de la Part Alta, i el vestuari és obra de Carmen Fernàndez.

"Fem realitat un somini" es representarà a l'abril i al maig a les escoles de La Salle de Torreforta, Miracle, Pax, St. Domenec, Els Angels, Sant Salvador, Tarragona, l'Estonac i La Salle de Tarragona.

Aquesta activitat intergeneracional, organitzada des de la Unitat Tècnica de Promoció de la Salut i Gent Gran Activa, vol reunir dues generacions, recuperant així el rol tradicional de la gent gran com a educadora i transmissora de coneixements i valors.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat

carregant