Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2014 La xarxa de Llars de Jubilats de Tarragona a punt per al nou curs

La xarxa de Llars de Jubilats de Tarragona a punt per al nou curs

La xarxa de Llars de Jubilats de Tarragona a punt per al nou curs

Durant els mesos d’estiu s’ha executat una pla de millores per valor de 63.000 euros
02/10/2014

Els arranjaments s’han acordat amb les juntes directives de les llars, a partir de les reunions mantingudes amb el tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Javier Villamayor. Aquest ha explicat que: “en les trobades periòdiques que realitzo amb les juntes directives de les llars vam acordar les millores necessàries per tenir al dia els equipaments i poder oferir millors serveis i activitats”. I ha afegit: “des de l’Ajuntament impulsem i donem suport a l’envelliment actiu i saludable i la xarxa de llars municipals són punt de trobada i activitats de la ciutadania de més de 60 anys, cada cop més activa i participativa, i tenir uns equipaments al dia, els permetrà continuar treballant per dinamitzar la gent gran tarragonina”.

Les intervencions més importants s’han fet durant els mesos d’estiu, aprofitant que les activitats a la llar es redueixen, i fins a finals d’any es faran altres petits arranjaments. Entre altres, les principals actuacions s’han fet a La Floresta on s’han instal·lat finestres d’alumini i s’ha rehabilitat el local en profunditat; la llar de Sant Salvador ha renovat la seva tarima exterior; la llar Centre comptarà a partir d’ara amb sales insonoritzades i nova il·luminació i s’ha repintat la llar; a la de Riu Clar s’ha instal·lat una barana, s'han repintat totes les sales i les finestres disposen ara de mosquiteres, a més de disposar d’una nova zona de bar; i a la llar de Pere Martell s’ha canviat el terra dels serveis i els passadissos.

Casa d’Oficis

La majoria de les tasques han estat executades per un equip de la Casa d’Oficis de Camp Clar i la Part Alta format per vuit persones amb dos encarregats. Es tracta d’un programa de formació i treball integrat dins el programa “Treball als barris” cofinançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu i coordinat pel Servei Municipal d'Ocupació. A les llars municipals hi han treballat els alumnes-treballadors del mòdul de reparació i manteniment d’habitatges.

Segells de reconeixement d'administració oberta