Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2019 Cloenda del Curs de Formació de Persones Cuidadores

Cloenda del Curs de Formació de Persones Cuidadores

Cloenda del Curs de Formació de Persones Cuidadores

Va finalitzar l'11 de juny
10/07/2019

El passat 11 de juny va finalitzar el Curs de Formació de Persones Cuidadores, en el qual van participar onze persones. L’acte de cloenda es va dur a terme gràcies a la col·laboració del Port de Tarragona.

Des del mes de març fins al mes de juny, es van realitzar sessions setmanalment a les dependències de l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona (IMSST), on es van treballar i oferir eines amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida i la cura envers el familiar que atenen, mitjançant una atenció grupal psicosocial i psicoterapèutica. 

La valoració dels participants en aquest grup ha estat molt positiva, atès que els ha permès establir vincles, compartir experiències, pensar quines actituds són més positives per al seu propi benestar, i desenvolupar aquells recursos que tenen per procurar-se un ambient i convivència més favorable, així com donar pautes per l’autocura de la persona cuidadora i apoderar-lo del seu rol donant-li visibilitat i reconeixement. També se’ls ha proporcionat informació sobre els recursos del territori.

Aquesta formació s’ha dut a terme des de la Xarxa de Suport a Famílies Cuidadores, que és un projecte impulsat per l’Institut Municipal de Serveis Socials i l’Àrea d’Atenció de Serveis a les Persones.

Segells de reconeixement d'administració oberta