Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2019 El dia 16 de març se celebrarà el Festival Solidari Gent Gran Activa al Palau de Congressos

El dia 16 de març se celebrarà el Festival Solidari Gent Gran Activa al Palau de Congressos

El dia 16 de març se celebrarà el Festival Solidari Gent Gran Activa al Palau de Congressos

Es recolliran aliments i productes de neteja per a la Creu Roja
19/02/2019

Dissabte 16 de març, a les 17 hores, se  celebrarà  el V Festival Solidari de Gent Gran Activa a la Sala August del Palau de Congressos. Hi haurà  actuacions dels grups de ball i cant vinculats a les llars municipals de gent gran, i ja hi ha confirmades més de 20 actuacions: ball en línia, sevillanes, play-bacs, cant coral, teatre musical, o country. L’objectiu del Festival és col·laborar a omplir el magatzem d’aliments i productes de neteja de Creu Roja. 

L’Institut Municipal de Serveis Socials, que gestiona i dinamitza les 14 llars municipals de gent gran de la ciutat, vol posar en valor amb aquesta iniciativa la bona disposició que té aquest grup d’edat per participar en accions solidàries. Les persones grans seran les grans protagonistes a dalt de l’escenari, però també hi haurà algunes actuacions intergeneracionals.

Creu Roja tindrà un punt de recollida d’aliments i productes de neteja amb voluntaris de l’entitat.  També es comptarà amb el suport dels voluntaris del Consell Esportiu de Tarragonès per ajudar la gent gran a pujar i baixar de l’escenari, acompanyament en les entrades i sortides del Palau de Congressos, indicacions a les persones que actuen per arribar fins als vestuaris, etc.

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona, coordinadament amb les llars de jubilats, farà un servei especial per efectuar el desplaçament al Palau de Congressos.

El Festival el presentarà la periodista Laura Casas i el dinamitzador social Amat Callen.

Segells de reconeixement d'administració oberta