Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament obre una nova convocatòria d'ajuts per a famílies amb escassa capacitat econòmica

L'Ajuntament obre una nova convocatòria d'ajuts per a famílies amb escassa capacitat econòmica

L'Ajuntament obre una nova convocatòria d'ajuts per a famílies amb escassa capacitat econòmica

S'atorgaran 120 € a cada sol·licitant que compleixi els requisits
L'Ajuntament obre una nova convocatòria d'ajuts per a famílies amb escassa capacitat econòmica Interior del Palau Municipal. Foto: Isaias Mena.
09/07/2020

L’Ajuntament de Tarragona ha obert una nova convocatòria d’ajuts que concedeix a les unitats de convivència amb escassa capacitat econòmica, sufragar part de les despeses bàsiques originades.

Aquesta convocatòria estarà oberta fins al 31 d’agost i es podrà sol·licitar de manera telemàtica o assistint a les oficines d’atenció ciutadana, OMAC. Cal recordar que actualment per realitzar qualsevol tràmit a l'OMAC és imprescindible demanar cita prèvia. 

L’import màxim que es destinarà durant l’any 2020 per a l’atorgament d’aquests ajuts, serà de 110.000€ i s’atorgaran 120€ a cada sol·licitant. La persona sol·licitant ha de complir una sèrie de requisits establerts en les bases de la convocatòria.

Properament es difondrà l'enllaç corresponent amb les bases i la convocatòria.

Segells de reconeixement d'administració oberta