Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2021 Finalitza amb èxit la programació d'activitats de Gent Gran Activa organitzada per l'IMSST

Finalitza amb èxit la programació d'activitats de Gent Gran Activa organitzada per l'IMSST

Finalitza amb èxit la programació d'activitats de Gent Gran Activa organitzada per l'IMSST

S’han ofertat 980 places i totes les propostes s’han realitzat a l’aire lliure
Finalitza amb èxit la programació d'activitats de Gent Gran Activa organitzada per l'IMSST Fotografia d'una de les activitats realitzades, cedida per l'IMSST.
23/06/2021

La programació d'hivern primavera de Gent Gran Activa finalitza amb èxit tant de participació com de resultats. I és que, a l'objectiu central de promoció de l'envelliment saludable i la prevenció de l'aïllament social en les persones grans, s'hi sumava aquest cop la necessitat d'oferir un entorn segur a les persones grans per poder seguir practicant les diverses propostes.

La prioritat en el moment d'organitzar aquesta oferta d'activitats que ara finalitza ha estat oferir totes les garanties de seguretat; per aquest motiu, les diferents sessions s'han realitzat totes en espais a l'aire lliure com ara els patis dels diferents Centres Cívics municipals, el pati de l'IMET, espais esportius municipals exteriors i places i parcs de Tarragona com ara el parc de l'Amfiteatre o el parc de la Ciutat.

Seguint les normes dictades pel PROCICAT, els grups han estat sempre reduïts, d'entre 6, 8, 10 o 12 persones segons la situació i l'activitat. En total, s'han ofertat 980 places repartides en 35 grups de gimnàstica de manteniment, 18 grups d'aiguagim, 12 grups d'expressió plàstica, 10 grups de ball en línia, 7 grups d'accés a Internet, 4 grups de ioga i 4 més de Pilates, 3 grups de gestió de les emocions, 2 de gimnàstica suau i 1 d'anem a caminar. El nou monogràfic que ha tingut molt bona resposta en aquesta edició ha estat el d'accés a internet, que s'ha realitzat amb tauletes digitals. Des de l'IMSST s'ha apostat per aportar aquestes eines digitals a les persones grans per realitzar aquesta formació.

Al finalitzar la programació, la majoria de participants han manifestat la voluntat de continuar al setembre vinent en una nova edició d'iniciatives de Gent Gran Activa, ja que reconeixen que les activitats els han aportat un benefici per la seva salut física i emocional. De cara a la propera programació del setembre, totes aquelles persones interessades a inscriure's que ja han realitzat activitats de Gent Gran Activa, no cal que tornin a realitzar la inscripció, ja que passen a formar part de la base de dades de Gent Gran Activa i se'ls tindrà en compte de cara a futures activitats previstes. Totes aquelles persones que vulguin inscriure's per primer cop, ho poden fer a través del web de l'Ajuntament o presencialment en alguna de les oficines de l'OMAC de la ciutat.

Segells de reconeixement d'administració oberta