Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2021 La consellera de Capacitats Diverses, Elvira Vidal, visita el Casal d'Estiu d'Autisme

La consellera de Capacitats Diverses, Elvira Vidal, visita el Casal d'Estiu d'Autisme

La consellera de Capacitats Diverses, Elvira Vidal, visita el Casal d'Estiu d'Autisme

El casal, que hi participen 24 nens i nenes de 3 a 18 anys, cada setmana durant el mes de juliol, està integrat en la proposta d’enguany de l’Ajuntament d’ampliar la proposta de lleure a l’estiu i atenent totes les necessitats educatives requerides
La consellera de Capacitats Diverses, Elvira Vidal, visita el Casal d'Estiu d'Autisme Fotografia: Manel R. Granell
13/07/2021

Aquest matí la consellera de Capacitats Diverses, Elvira Vidal, ha visitat el Casal d’Estiu d’Autisme que des de l’Ajuntament i l’associació Todos en Azul, han organitzat enguany a l’Escola Torreforta. El casal, que hi participen 24 nens i nenes de 3 a 18 anys, cada setmana durant el mes de juliol, està integrat en la proposta d’enguany de l’Ajuntament d’ampliar la proposta de lleure a l’estiu i atenent totes les necessitats educatives requerides.  

La regidora ha volgut destacar la importància d’aquesta iniciativa “l’oferta de casals per a nens, joves i adults amb capacitats diverses no és molt gran i calia fer un esforç entre tots per trobar una solució”. Vidal ha apuntat que “aquestes persones i les seves famílies tenen una gran necessitat de lleure organitzat i més ara que moltes han viscut la pandèmia gairebé en reclusió”.  

Un total de set entitats, entre elles Todos en Azul formen part de la convocatòria de l’Ajuntament de Tarragona que ofereix 333 places aquest estiu per a nois i noies i adults amb necessitats especials i que s’ha pogut dur a terme a través d’una subvenció engegada el mes de febrer amb un pressupost total de 70.000 repartit entre tots les propostes. Les altres entitats són Fundació Onada; Club la Muralla; Aspercamp; Mar Blava; Fundació Estela i Associació de Cardiopaties Congènites. 

 
Segells de reconeixement d'administració oberta