Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2021 L'Ajuntament de Tarragona activa un dispositiu especial adreçat a les persones sensesostre a causa de les fortes pluges

L'Ajuntament de Tarragona activa un dispositiu especial adreçat a les persones sensesostre a causa de les fortes pluges

L'Ajuntament de Tarragona activa un dispositiu especial adreçat a les persones sensesostre a causa de les fortes pluges

El dispositiu informarà i oferirà a totes aquestes persones allotjament a cobert a partir de les diferents alternatives que l’IMSST posa a disposició
L'Ajuntament de Tarragona activa un dispositiu especial adreçat a les persones sensesostre a causa de les fortes pluges Imatge de recurs d'una persona sense sostre.
23/11/2021

Des de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona, la Guàrdia Urbana, Protecció Civil i Creu Roja s’ha posat en marxa un dispositiu conjunt en previsió del risc d’inundacions i fortes pluges per tal de protegir la salut i la integritat física de les persones sense sostre que es detectin a la via pública.

El dispositiu especial de reallotjament informarà i oferirà a totes aquestes persones allotjament a cobert a partir de les diferents alternatives que l’IMSST posa a disposició i, en cas que algú no vulgui ser allotjat, se li facilitaran mantes i aliments calents.

Segons ha explicat la consellera de Serveis Socials de l'Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, "en previsió del temporal i dels mesos de l'any en què ens trobem, ja fa dies que treballem de manera coordinada per articular aquest protocol conjunt entre l'IMSST i la conselleria de Seguretat Ciutadana i Protecció civil per donar cobertura i resposta a les persones sense sostre". Per la seva banda, la consellera de Seguretat Ciutadana, Cristina Guzmán, ha apuntat que “la col·laboració entre departaments i el treball d’entitats i organismes que ens ajuden, obre un important dispositiu de solucions a l’hora d’afrontar aquest tema”.

Tanmateix, el protocol Iglú, que depèn de la Generalitat de Catalunya, està previst que s'activi el proper dia 1 de desembre en coordinació amb tots els serveis que ja s'activen des d'avui mateix a la ciutat.

Segells de reconeixement d'administració oberta