Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2022 Aquest Sant Jordi arriba una nova edició del Concurs de Relats i Poesia de l'IMSST

Aquest Sant Jordi arriba una nova edició del Concurs de Relats i Poesia de l'IMSST

Aquest Sant Jordi arriba una nova edició del Concurs de Relats i Poesia de l'IMSST

Les propostes per al segon concurs literari de l’Institut Municipal de Serveis Socials es poden presentar fins al 13 d’abril
01/04/2022

En el marc de la celebració de la diada de Sant Jordi, l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSST) organitza un any més el Concurs de Relats i Poesia. La segona edició d’aquest concurs va adreçada tant a usuaris i tècnics de l’institut com a la població en general. Segons la presidenta de l’IMSST i consellera de Serveis Socials i Cultura, Inés Solé, “l’èxit en la convocatòria de l’any passat ens reafirma a repetir amb aquest concurs literari de Sant Jordi”. Per a Solé, “aquesta iniciativa té un objectiu doble; d’una banda, acostar els Serveis Socials a la ciutadania des d’una altra perspectiva, tot creant espais i moments d’intercanvi, socialització i proximitat i, de l’altra, impulsar i visibilitzar el potencial cultural i literari de la ciutat”.

Al concurs hi pot participar tothom que vulgui. Els infants de 3 a 7 anys poden presentar-se amb una modalitat de dibuix sota la temàtica ‘M’agrada celebrar Sant Jordi’, i, a partir dels 8 anys, es pot participar amb un poema o un relat curt entorn de tres temes que se suggereixen: ‘He tingut un somni’, ‘Com m’agradaria que fos la Tarragona que estimo?’ i ‘Una història de superació’.

Els treballs es poden entregar fins al 13 d’abril a qualsevol seu de l’IMSST, ja sigui de la Zona Nord, del Centre o de Ponent, juntament amb la inscripció omplerta que figura a les bases. El veredicte del concurs es farà públic el mateix dia de Sant Jordi en un acte públic a la plaça Prim.

Consulteu les bases del 2n Concurs de Relats i Poesia de l'IMSST (PDF).

Segells de reconeixement d'administració oberta