Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2022 El SIS acosta el seu treball a la ciutadania a través d'una exposició simultània als diferents barris de la ciutat

El SIS acosta el seu treball a la ciutadania a través d'una exposició simultània als diferents barris de la ciutat

El SIS acosta el seu treball a la ciutadania a través d'una exposició simultània als diferents barris de la ciutat

També aquest dijous, el SIS organitza a Campclar la trobada comunitària per a famílies 'Imagina Ponent'
25/04/2022

El Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) de l’Institut Municipal de Serveis Socials presenta "Exposis", una mostra a partir de materials, activitats i treballs realitzats pels participants del servei per tal de donar a conèixer a la ciutadania les funcions i tasques que des d’aquest es realitzen, així com a aconseguir un major apropament.  

L’exposició va destinada per una banda als professionals de la Xarxa de recursos i serveis de la ciutat de Tarragona que treballen en la franja d’edat dels 0 a 18 anys i amb els quals es pretén posar en comú les metodologies de treball emprades així com noves propostes i maneres de treballar conjuntament. També és una mostra per a les famílies, els pares i les mares dels infants que al llarg de l’any participen en el SIS i que, a partir d’aquesta exposició, poden conèixer de més a prop el dia a dia del servei, intercanviar experiències i promoure la coneixença mútua. Finalment, la mostra pretén donar a conèixer el SIS a la ciutadania en general.

"Exposis" es pot visitar des d’avui, 25 d’abril fins al divendres 29 de manera simultània al Centre Cívic de Sant Salvador, a l’Espai SIS Caputxins, al Centre Cívic de Bonavista i a l’Espai SIS de Campclar. La setmana passada, la mostra també va ser-hi present al Centre Cívic de Torreforta. 

Aquest dimecres, Imagina Ponent 

De manera complementària a l’exposició, aquest dimecres 27 d’abril, el SIS Ponent celebrarà a Campclar la jornada Imagina Ponent, una trobada comunitaria per gaudir d’activitat participativa amb les famílies de la zona que comptarà amb jocs, música, berenar i contacontes. Imagina Ponent tindrà lloc al carrer Riu Onyar de 17 a 18.30 h. 

Del 9 al 13 de maig "Exposis" es podrà visitar al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau, on el dia 11 de maig a la tarda es realitzarà també una activitat participativa amb les famílies del barri.   

Segells de reconeixement d'administració oberta