Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2022 Engega la iniciativa 'Taller en primera persona' del Pla Local de Capacitats Diverses

Engega la iniciativa 'Taller en primera persona' del Pla Local de Capacitats Diverses

Engega la iniciativa 'Taller en primera persona' del Pla Local de Capacitats Diverses

D’aquesta manera s’incorpora la veu de les persones amb discapacitat al futur document
04/05/2022

Des de la Conselleria de Capacitats Diverses s’han engegat una sèrie de tallers per tal de recollir l’opinió de les persones amb capacitats diverses, a partir de les entitats que els representen. Aquesta és una de les accions que s’estan duent a terme per a la diagnosi del Pla Local de Capacitats Diverses que ha engegat l’Ajuntament de Tarragona. 

Segons ha apuntat la consellera de Capacitats Diverses, Elvira Vidal, present avui a un dels tallers, “encara que sembli mentida, aquests plans obvien sovint la incorporació de la mirada qualitativa de les persones amb discapacitat, tot i que van dirigides a ells”. I ha afegit “és, per tant, una acció molt innovadora i que alhora creiem bàsica per a qualsevol estudi que pretén millorar la qualitat de vida de les persones”.  

El Pla Local de Capacitats Diverses vol recollir de forma destacada la seva veu, que conjuntament amb les aportacions de tècniques, entitats i associacions de l'àmbit i els partits polítics, han de construir les accions d'aquesta eina. Els tallers s’estan adaptant a cada grup participant, atenent a les seves característiques i capacitats. Els llocs on s’estan duent a terme, son: CEE Sant Rafael, Associació ASPERCAMP, Fundació ONADA, STO SOLC, ONCE, INSERLAB (URV), Grup Festa per Tothom, Fundació Estela, Club Social La Muralla i La Muntanyeta. 

Segells de reconeixement d'administració oberta