Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2022 L'alcalde felicita Maria Morillas en el seu centè aniversari

L'alcalde felicita Maria Morillas en el seu centè aniversari

L'alcalde felicita Maria Morillas en el seu centè aniversari

Maria Morillas Guilarte va néixer a Guadix (Granada) el 6 de setembre del 1922, és mare de 9 fills i ara fa uns 60 anys va arribar a Tarragona.
L'alcalde felicita Maria Morillas en el seu centè aniversari Foto: Tjerk van der Meulen.
06/09/2022

Aquesta tarda l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i la consellera responsable de Gent Gran, Maria José López, han visitat la senyora Maria Morillas a la residència de Gent Gran Mare de Déu de la Mercè, amb motiu del seu aniversari. Morillas celebra avui els seu 100 anys i l’alcalde de la ciutat li ha volgut retre homenatge. L’alcalde Ricomà ha expressat que “és un goig poder compartir amb vostè i la seva família al complet aquest aniversari tan especial”.

Maria Morillas Guilarte va néixer a Guadix (Granada) el 6 de setembre del 1922, és mare de 9 fills i ara fa uns 60 anys va arribar a Tarragona, on es va quedar i va formar la seva família. Li agradava passejar pel barri del Serrallo, el carrer Reial i l’entorn de la Chartreuse, però el que més li agrada de Tarragona és el mar, que pot estar-se hores mirant.

Segells de reconeixement d'administració oberta