Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2022 Les llars municipals de gent gran acullen xerrades informatives sobre seguretat

Les llars municipals de gent gran acullen xerrades informatives sobre seguretat

Les llars municipals de gent gran acullen xerrades informatives sobre seguretat

Les sessions, a càrrec dels Mossos d’Esquadra, s’adrecen a la gent gran per prevenir possibles estafes, furts i robatoris
07/11/2022

Les llars municipals de gent gran acullen xerrades informatives sobre seguretat a càrrec de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC) dels Mossos d’Esquadra. Són sessions informatives i preventives adreçades a la gent gran que tenen com a finalitat prevenir i evitar possibles estafes, furts i robatoris. “L’activitat està tenint una molt bona acollida a totes les llars, són xerrades molt amenes i enriquidores en les quals les persones grans participen de forma activa”, ha explicat la consellera de Gent Gran de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, que ha apuntat que molts i moltes expliquen els seus casos i se senten acompanyats.  

La pròxima xerrada sobre seguretat tindrà lloc a la llar municipal de gent gran de La Floresta demà, 8 de novembre, a les 17.30 h. Es facilitaran consells i eines de prevenció pensades espacialment per la gent gran en diverses situacions del dia a dia, tant a la llar com al carrer. Les sessions continuaran el pròxim 10 de novembre, a les 9 h, a la llar municipal de gent gran de Bonavista.  

Aquest mes de novembre també tindran lloc xerrades sobre seguretat a altres llars municipals de gent gran de la ciutat. El dia 11 de novembre a les 10 h, a Pere Martell; el dia 16 de novembre a les 9 h, a Torreforta; el dia 22 de novembre a les 16 h, a Campclar; i el dia 24 de novembre a les 11 h, a Riuclar. “És una iniciativa necessària per garantir la seguretat de la nostra gent gran, un col·lectiu vulnerable en qüestió d’estafes i robatoris”.  

Segells de reconeixement d'administració oberta