Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2022 L'IMSST entrega els premis del concurs de dibuix, relats i poesia de Sant Jordi

L'IMSST entrega els premis del concurs de dibuix, relats i poesia de Sant Jordi

L'IMSST entrega els premis del concurs de dibuix, relats i poesia de Sant Jordi

La segona edició del concurs emmarcat en la diada de Sant Jordi ha sumat més de 140 participants
27/04/2022

L'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona va entregar ahir a la tarda els premis del concurs de dibuix, relat i poesia de Sant Jordi, en un acte a la plaça Prim, davant la seu de l'institut. Aquesta segona edició del concurs, que s'adreçava tant a usuaris i tècnics de l'IMSST com a la població en general, ha recollit més de 140 treballs, més que l'edició de l'any passat.  

De la modalitat de dibuix (per a infants de 3 a 7 anys) s'ha guardonat les obres de Sara García Prados i Clàudia i Jana Asensio Stoppa sota la temàtica 'M'agrada celebrar Sant Jordi'. Pel que fa als participants de la modalitat de poema o relat breu entorn dels temes 'He tingut un somni', 'Com m'agradaria que fos la Tarragona que estimo?' i 'Una història de superació' han estat reconeguts els treballs d’Haitam Tovarsi i Fátima Jabeen en la categoria infantil, Alejandra Anaya en la categoria juvenil i Asunción García de la Cruz en la categoria d'adult.  

A l'acte d'entrega de premis es van exposar i reconèixer tots els treballs presentats. El jurat va destacar que "la creativitat i la qualitat de tots els escrits va fer molt difícil escollir els finalistes perquè cada relat tenia el seu encant, la seva reflexió i la seva història de vida". 

Segells de reconeixement d'administració oberta