Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies del 2009 al 2013 Jornada formativa de seguretat per a la gent gran

Jornada formativa de seguretat per a la gent gran

Jornada formativa de seguretat per a la gent gran

Aquesta activitat es farà el dimarts 5 de novembre a les 9 hores al saló d'actes de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona.
31/10/2013

El dimarts 5 de novembre, el Consell Municipal de la Gent Gran organitza una jornada sobre seguretat. Comptarà amb la participació del tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Javier Villamayor, i té com a objectiu oferir consells i recursos a la gent gran davant possibles accidents. Serà a la sala d’actes de l’IMET a les 9 del matí i és una activitat oberta i gratuïta.

Durant el matí hi intervindran: l’advocada Pilar Palau presentarà les claus per evitar una estafa, l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra oferirà una xerrada sobre “Mesures de Seguretat quotidianes”, Joaquim MillànEurolocal “La seguretat que ens dóna ser ciutadans d’Europa” i Lluís Mangrané coordinador dels voluntaris de Protecció Civil de Tarragona parlarà sobre la prevenció d’accidents.

Es tracta d’un monogràfic que s’emmarca en les activitats de Gent Gran Activa. Durant aquest curs 2013-2014 es desenvoluparan 116 grups d’activitats que oferiran un total de 2.175 places. Gent Gran Activa ofereix d’activitats adreçades a persones majors de 60 anys amb ganes de fer coses i mantenir-se activa a la tercera edat. Els cursos són totalment gratuïts i tenen com a principals objectius: facilitar la convivència i noves relacions socials, potenciar l’autoestima, afavorir el manteniment actiu del cos i la memòria, així com promoure el desenvolupament de la capacitat creadora i artística. Aquestes activitats es realitzen a les 13 llars municipals, als centres cívics i a les instal·lacions esportives del Patronat Municipal d’Esports. Per poder participar en alguna de les activitats programades cal estar empadronat/da a Tarragona, tenir més de seixanta anys, ser pensionista o jubilat/da i omplir el full d’inscripció que es pot troben a les oficines de l’OMAC. Les places són limitades, gratuïtes i per a tota la ciutat, tenint prioritat sempre les persones de més edat.

Segells de reconeixement d'administració oberta