Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies del 2009 al 2013 L'alcalde Ballesteros anuncia la posada en marxa d'un nou casal per a la gent gran a Tarragona

L'alcalde Ballesteros anuncia la posada en marxa d'un nou casal per a la gent gran a Tarragona

L'alcalde Ballesteros anuncia la posada en marxa d'un nou casal per a la gent gran a Tarragona

El centre està ubicat a la residència que Sanitas ha inaugurat aquest migdia a l’antiga seu de les Germanetes dels Pobres.
L'alcalde Ballesteros anuncia la posada en marxa d'un nou casal per a la gent gran a Tarragona Inauguració de la residència Sanitas Residencial. Foto: Jaume Omella
28/02/2012

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha anunciat que Tarragona disposarà en el termini de dues setmanes d’un nou casal per a la gent gran a la ciutat.

Estarà ubicat a la residència Sanitas Residencial, l’antiga seu de les Germanetes dels Pobres, que s’ha inaugurat aquest migdia. Un centre que compta amb 167 places i 30 més de centre de dia.

“Hem acordat amb la direcció del centre –ha explicat l’alcalde– que 450 metres quadrats d’aquesta residència seran la seu d’un nou Casal per a la gent gran. Un centre on es programaran activitats socials obertes als ciutadans de Tarragona”. L’alcalde ha afegit que el jardí també estarà obert a la ciutat.

L’alcalde de Tarragona ha presidit la inauguració d’aquest nou centre, ubicat a l’edifici històric inaugurat al 1973 i que compta amb nou plantes adaptades a diferents nivells de dependència.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta