Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies del 2009 al 2013 Tarragona participa el dijous 14 de febrer en la campanya impulsada per ONE BILLION RISING amb una flashmob a la plaça de la Font

Tarragona participa el dijous 14 de febrer en la campanya impulsada per ONE BILLION RISING amb una flashmob a la plaça de la Font

Tarragona participa el dijous 14 de febrer en la campanya impulsada per ONE BILLION RISING amb una flashmob a la plaça de la Font

One Billion Rising és una acció organitzada a nivell internacional basada en l'estadística que 1 de cada 3 dones a tot el món seran agredides o violades en algun moment de la seva vida. Això significa que, tenint en compte que la població mundial és de 7 bilions de persones, la situació de violència afecta a més d'un bilió de dones i nenes.
04/02/2013

Es tracta d'una acció global en què tothom qui ho vulgui pot organitzar i participar dels actes, sota el precepte de “sortir, ballar, rebel·lar-se i demanar que pari la violència”, per demostrar com la força col·lectiva i la solidaritat travessa fronteres contra actes violents.

One Billion Rising està impulsada pel moviment d'activistes V-Day, que treballa per a l’eradicació de la violència contra les dones promovent actes creatius. Amb motiu del seu 15è aniversari, aquesta organització ha fet una crida a nivell mundial per organitzar actes arreu del món el dia 14 de febrer de 2013 que impliquin sortir al carrer i moure's com a símbol de refús a la violència contra les dones i les nenes.

Així doncs, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones, l'Institut Català de les Dones i l’Observatori de la Igualtat de la Universitat Rovira i Virgili, recolzen aquesta campanya i convoquen a tota la ciutadania a participar al Flashmob que es durà a terme el proper dijous, 14 de febrer, a les 18 h, a la plaça de la Font, davant de les escales de l’Ajuntament de Tarragona.

A les 17.30 h, 30 minuts abans, es farà un assaig amb totes les persones que vulguin participar-hi però no hagin tingut la possibilitat de veure la coreografia prèviament.

Amb aquest objectiu, l'organització posa a disposició de totes les entitats que organitzin actes la cançó Break the Chain i facilita una coreografia.

 

Clica aquí per a més informació.

Segells de reconeixement d'administració oberta