Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies del 2009 al 2013 Tarragona participa massivament en la flashmob contra la violència cap a les dones i nenes, organitzat a nivell mundial per One Billion Rising.

Tarragona participa massivament en la flashmob contra la violència cap a les dones i nenes, organitzat a nivell mundial per One Billion Rising.

Tarragona participa massivament en la flashmob contra la violència cap a les dones i nenes, organitzat a nivell mundial per One Billion Rising.

L'acte va tenir lloc el dijous 14 de febrer a la plaça de la Font, amb la organització del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD), i el suport de l'Observatori de la Igualtat de la Universitat Rovira i Virgili i de l'Institut Català de les Dones.
Tarragona participa massivament en la flashmob contra la violència cap a les dones i nenes, organitzat a nivell mundial per One Billion Rising. Foto: Genoveva Seydox
15/02/2013

One Billion Rising és una acció organitzada a nivell internacional basada en l'estadística que 1 de cada 3 dones a tot el món seran agredides o violades en algun moment de la seva vida. Això significa que, tenint en compte que la població mundial és de 7 bilions de persones, la situació de violència afecta a més d'un bilió de dones i nenes.

Gràcies a la col·laboració de col·lectius com Associació de dones de Pere Martell i d’altres entitats del Consell Municipal de les Dones de Tarragona, Gent Gran Activa, Tecletes, Mares per la Lactància i altres es va aconseguir una gran participació a l'acte.

També s'ha d'agrair la col·laboració de la Erika Gras, que mobilitzà diversos col·lectius, de la Iris Pérez que va presentar l’acte i va representar una performance amb la Verónica Zamora, que va servir per obrir l'acte, i de la candombe de la comparsa La Celeste. També cal agrair la filmació de l'acte feta per Juanco Martínez.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta