Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2018 Conveni entre l'Ajuntament i l'Obra Social "la Caixa" per garantir el programa social d'àpats infantils

Conveni entre l'Ajuntament i l'Obra Social "la Caixa" per garantir el programa social d'àpats infantils

Conveni entre l'Ajuntament i l'Obra Social "la Caixa" per garantir el programa social d'àpats infantils

13/12/2018

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, han signat un conveni de col·laboració per  impulsar programes socials a la ciutat.

L’Obra Social “la Caixa” col·laborarà en el programa  “Dinem a l’escola”, el qual  garanteix un àpat diari equilibrat als nens i nenes de famílies en situació de pobresa. En concret, l’Obra Social aportarà 25.000 euros per a aquest programa.

L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha agraït “el compromís de l’Obra Social “La Caixa” amb la ciutat perquè la seva aportació permet pal·liar la situació de famílies en risc d’exclusió i millorar la seva qualitat de vida”.

El director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, ha assenyalat el compromís de l’entitat amb la lluita contra la pobresa i l’exclusió social.

L’acord permetrà complementar el programa per garantir l’alimentació infantil durant tot l’any, que impulsa l’Institut Municipal de Serveis Socials.

Segells de reconeixement d’administració oberta