Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2021 Gent Gran Activa reprèn les seves activitats

Gent Gran Activa reprèn les seves activitats

Gent Gran Activa reprèn les seves activitats

Totes les propostes es duran a terme en espais a l'aire lliure
Gent Gran Activa reprèn les seves activitats Activitat de Gent Gran Activa realitzada la tardor de 2020 a Riu Clar.
09/02/2021

Aquest dimecres es reinicia l’oferta d’activitats de Gent Gran Activa, adreçada a promoure l’envelliment actiu. Està previst que, de moment, totes les propostes es duguin a terme en espais a l’aire lliure com ara els patis dels centre cívics, el parc de la Ciutat o el parc de l’Amfiteatre, entre d’altres.  

Les primeres que es reprendran són les activitats més físiques, com ara la gimnàstica de manteniment, la gimnàstica suau, les caminades i el ball en línia. Tan aviat com les indicacions sanitàries ho permetin es posaran també en marxa les activitats per a la gent gran que es realitzen habitualment a les instal·lacions del Patronat d’Esports, així com els tallers de risoteràpia, gestió de les emocions o expressió plàstica, i s’ampliaran grups de gimnàstica.  

Aquests primers dies, començaran les activitats les persones que ja estaven inscrites l’any passat, i properament, s’obrirà el termini per fer inscripcions noves, tant de forma presencial com en línia. Aquesta programació que ara comença està previst que continuï fins la primera quinzena de juny.  

La pandèmia ha obligat a replantejar tota la realització d’activitats. Per aquest motiu, la proposta engega com una programació especial, per tal d’anar adaptant-la a  la situació sanitària de cada moment, la meteorologia, la demanda o  les restriccions de seguretat, sempre seguint totes les indicacions sanitàries de prevenció: mascareta, distància, gel hidroalcohòlic. 

Un treball de salut i prevenció de solitud 

Aquestes activitats per a gent gran volen impulsar processos d’inclusió social i ser un estímul de participació de les persones grans en la seva comunitat, malgrat la situació complexa. La prioritat és facilitar que les persones grans participin al màxim de les activitats, per tal de prevenir situacions de solitud i aïllament, i així optimitzar la seva qualitat de vida. L’oferta de places és gratuïta i vol respondre a la pluralitat i diversitat de les persones grans

Des de l’oficina de Gent Gran Activa es realitza un seguiment personalitzat a les persones més grans, que permet prevenir problemàtiques personals d'aïllament i solitud i retardar la dependència. 

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb l'oficina d'informació per a la gent gran.

Segells de reconeixement d’administració oberta