Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies del 2009 al 2013 Nova edició del projecte "Escales Actives 2013" (UTICS), per la unitat tècnica d'inclusió i cohesió social

Nova edició del projecte "Escales Actives 2013" (UTICS), per la unitat tècnica d'inclusió i cohesió social

Nova edició del projecte "Escales Actives 2013" (UTICS), per la unitat tècnica d'inclusió i cohesió social

El proper 18 de juny se celebrarà una sessió formativa sobre Gestió d'Escales a l'IMET. El projecte promou la gestió positiva dels conflictes interpersonals.
Nova edició del projecte "Escales Actives 2013" (UTICS), per la unitat tècnica d'inclusió i cohesió social Material didàctic editat amb motiu de la campanya "Escales Actives"
17/06/2013

La Unitat Tècnica d’Inclusió i Cohesió Social (UTICS) ofereix suport tècnic i intervé en la gestió dels conflictes veïnals de la Part Baixa. Entre els mesos d’abril i juny, un equip format per 3 persones ha trepitjat els carrers de la Part Baixa de la ciutat amb l’objectiu de difondre el projecte. La campanya anual de difusió presentarà el nou Servei Municipal de Mediació i Acció Comunitària.

S’han visitat un total de 80 edificis i s’han contactat amb els membres de la Junta de Propietaris per tal de convidar-los a la sessió formativa sobre Gestió d’Escales. Aquesta es durà a terme al vespre del proper dimarts 18 de juny, a l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET). La sessió estarà conduïda per l’equip de mediació de la UTIC i comptarà amb la presència de l’advocada de l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSST), que atendrà els dubtes legals de les persones participants.

Tot i que l’UTICS està fent una convocatòria personalitzada, la participació és oberta a d’altres persones que resideixen en aquestes zones de la ciutat, i desenvolupin alguna responsabilitat dins de la seva Comunitat de Veïns i Veïnes.

Properament hi hauran més sessions informatives en altres zones de la ciutat. El Projecte Escales Actives promou la gestió positiva dels conflictes interpersonals que puguin sorgir entre veïns i veïnes.

Informació:

Les persones interessades es poden inscriure a l’UTICS fins el mateix dimarts, 18 de juny.

Segells de reconeixement d’administració oberta