Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Aquest cap de setmana se celebrarà la "XIV FIRA DEL VI DO TARRAGONA".

Aquest cap de setmana se celebrarà la "XIV FIRA DEL VI DO TARRAGONA".

Aquest cap de setmana se celebrarà la "XIV FIRA DEL VI DO TARRAGONA".

Al certamen es podran tastar més d’un centenar de vins de 19 celler diferents.
Aquest cap de setmana se celebrarà la "XIV FIRA DEL VI DO TARRAGONA". A la foto de J.Omella: J.L.Grogués, president DO Tarragona, Patricia Antón, consellera de Comerç i Turisme i Francesc Lledó, cuiner i sumiller del restaurant Quim Quima
31/05/2012

 

Ahir al matí es va presentat la XIV Fira del vi de la DO Tarragona, que se celebrarà a la Rambla Nova del dia 1 al 3 de juny, amb la participació de cellers procedents de les quatre comarques vinícoles d’aquesta DO -la més antiga del país (1945): el Tarragonès, el Baix Camp, l’Alt Camp i part de la Ribera d’Ebre.

La Fira s’inaugurarà el divendres a les set de la tarda i el dissabte i diumenge els estands obriran en horari de matí (de 10 h a 14 h) i de tarda-vespre (17:30 h a 22 h).

La consellera de Comerç i Turisme de l’Ajuntament, Patricia Anton, ha manifestat que “durant aquests tres dies, tant els ciutadans de Tarragona com els visitants de fora podran apreciar els vins de DO Tarragona, que és la DO catalana on la paraula Tarragona apareix a les seves ampolles,  i creiem que la ciutat l'ha de promocionar i donar-hi difusió”.

Segells de reconeixement d’administració oberta