Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Aquest dijous s'inicia la campanya "Compra a la zona del Mercat i aparca gratis"

Aquest dijous s'inicia la campanya "Compra a la zona del Mercat i aparca gratis"

Aquest dijous s'inicia la campanya "Compra a la zona del Mercat i aparca gratis"

Els botiguers podran repartir tiquets de 20 minuts de pàrquing gratis per a l’aparcament del Mercat Central
Aquest dijous s'inicia la campanya "Compra a la zona del Mercat i aparca gratis" Cartell promocional de la campanya
31/08/2011

Aquest dijous, 1 de setembre, es posa en marxa la campanya “Compra a la zona del Mercat i aparca gratis”, una iniciativa que s’emmarca dins el conjunt d’activitats de dinamització comercial que ESPIMSA i l’Ajuntament de Tarragona han desenvolupat sota la marca paraigües “-Zona Mercat- Obert per Obres” i que pretén minimitzar les molèsties que les obres del Mercat Central poden ocasionar als comerciants de la zona.

ESPIMSA ha repartit entre els botiguers de l’entorn del Mercat Central tiquets de 20 minuts de pàrquing gratis per l’aparcament del Mercat Central amb l’objectiu que els botiguers els distribueixin entre els seus clients, com una nova eina per incrementar la fidelització i la promoció de l’activitat comercial de la zona. S’han repartit un total de 18.000 hores d’aparcament, així com material promocional per donar a conèixer la campanya als clients de la zona.

La zona afectada comprèn els carrers Colom, Governador González, Reding, plaça Corsini, Canyelles, Lleida, Soler i les parades del Mercat Central. La campanya promocional serà vàlida de l’1 de setembre al 31 d’octubre.

Des de l’Ajuntament de Tarragona i ESPIMSA existeix una profunda preocupació perquè la delicada situació econòmica suposa una amenaça per al futur de qualsevol empresa i, encara més, si hi afegim que es tracta d’una zona en obres. Per tant, la seva voluntat no és altra que donar un suport extraordinari al comerç de la zona per tal d’intentar pal·liar els possibles efectes negatius de les obres.

Segells de reconeixement d’administració oberta