Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Darrers dies per inscriure's al II Saló de les Franquícies de Tarragona

Darrers dies per inscriure's al II Saló de les Franquícies de Tarragona

Darrers dies per inscriure's al II Saló de les Franquícies de Tarragona

Els participants podran assistir a conferències sobre el món de la franquícia i a entrevistes personalitzades amb les franquícies participants
24/04/2012

La propera setmana se celebrarà al Palau Firal i de Congressos la segona edició del Saló de les Franquícies de Tarragona, després de l'èxit d'Expofranquicia 2012, celebrat la setmana passada a Madrid.

El II Saló de les Franquícies de Tarragona obeeix a un concepte firal diferent. És un esdeveniment "face to face" en el qual assistiran emprenedors que busquen nous negocis, inversors atrets per un nou model de negoci, i empresaris que desitgen redirigir la seva empresa cap a la franquícia com a model segur de negoci. Ambdues parts interessades es trobaran cara a cara en breus reunions de 15 minuts cadascuna programades segons una agenda tancada amb els participants inscrits prèviament. D’aquesta manera es facilita un primer contacte entre emprenedor i franquiciador.

Les inscripcions encara estan obertes per a tots aquells emprenedors i empresaris que desitgin apuntar-se al workshop a través de la pàgina web i del facebook d'El Palau. La inscripció és gratuïta i es pot fer fins el proper dijous 26 d’abril. De manera paral·lela al workshop, s'ha elaborat un programa de conferències a les quals es podrà assistir lliurement i sense inscripció prèvia.

Amb dades de l'Asociación Española de Franquicias, el sistema de franquícia a Espanya va facturar 26.351,8 milions d’euros el 2011, un 6,5% més que durant l’exercici 2010. El sector de les franquícies afronta amb excel·lents perspectives la difícil situació financera actual. Segons l'AEF, el model de negoci de la franquícia té un creixement molt positiu en totes les seves variables: facturació, número d’establiments i número d’empleats. També ha augmentat el número de cadenes franquiciadores, tant nacionals com estrangeres, que operen a Espanya.

Segells de reconeixement d’administració oberta