Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Divendres comença la venda de castanyes per Tots Sants

Divendres comença la venda de castanyes per Tots Sants

Divendres comença la venda de castanyes per Tots Sants

Enguany s’instal·laran 50 parades durant 10 dies repartides pel centre i els barris de la ciutat
25/10/2011

A partir d’aquest proper divendres dia 28 s’iniciarà la venda de castanyes a Tarragona per la festivitat de Tots Sants. Enguany seran un total de 50 parades les que s’instal·laran al centre i als barris de la ciutat, 15 més que l’any passat. També s’han ampliat els dies, dels 4 habituals, ara les parades estaran fins al diumenge 6 de novembre, és a dir, 10 dies.

L’ampliació de dies i parades ha estat possible per una modificació de la normativa que, a més de la llista fixa d’ubicacions de l’Ajuntament, permet la proposta de noves ubicacions sempre que tècnicament siguin viables. D’aquesta manera, moltes més entitats han pogut accedir un lloc de venda i, tal i com explica la tinent d’alcalde de Mobilitat, Begoña Floria: “hem decidit ampliar també el nombre de dies, així les entitats i centres educatius que munten una parada poden comptar amb un marge més gran de beneficis”.

Els llocs s’han adjudicat per rigorós ordre d’admissió i registre de la sol·licitud a l’OMAC. Poden optar a una parada de venda i cocció de castanyes els representats de centres docents i d’educació especial, associacions sense ànim de lucre i entitats de lleure, escoltes, clubs esportius, etc.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta