Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Dues maquetes reprodueixen com serà el nou Mercat Central i el seu entorn

Dues maquetes reprodueixen com serà el nou Mercat Central i el seu entorn

Dues maquetes reprodueixen com serà el nou Mercat Central i el seu entorn

Es tracta de dues maquetes a escala que permeten conèixer com quedarà l'entorn del mercat i què hi haurà a les 5 plantes del nou edifici. Estan exposades a l'edifici del Mercat
23/12/2010

El tinent d'alcalde de Promoció i President d'ESPIMSA, Sergi de los Rios, ha presentat aquest dimecres dues maquetes que reprodueixen com serà el nou Mercat Central de Tarragona i el seu entorn. En aquest sentit una de les dues maquetes està seccionada longitudinalment  per tal de mostrar l'interior de l'edifici i les seves plantes. D'aquesta manera es pot visualitzar la planta baixa, que serà ocupada per les parades del nou mercat, la planta de logística, la planta dedicada a una plataforma comercial i les dues plantes d'aparcament. Cal destacar que la maqueta incorpora il·luminació a cada planta perquè es pugui veure amb facilitat. L'escala és 1/100, de manera que  fa 205 x 51 cm.

L'altra maqueta inclou el nou Mercat Central de Tarragona i el seu entorn més immediat. Es reprodueix la totalitat de l'actuació projectada, de manera que s'observa com quedarà l'entorn després de la remodelació i el sostre de l'edifici, que recuperarà el seu original modernista. L'escala és 1/200 amb unes mesures de 155 x 100 cm.

L'objectiu de les dues maquetes és donar a conèixer a la ciutadania com serà el nou Mercat Central i quina serà la imatge del seu entron un cop enllestides les obres. És per això que les maquetes seran exposades dins del mercat mentre duri l'exposició de l'SCAN Talent Latent. Un cop finalitzada, les maquetes passaran al mercat provisional, situat a la plaça Corsini.

En aquest sentit, Sergi de los Rios ha destacat que s'estan complint tots els terminis previstos pel que fa a la reforma del Mercat Central. Concretament s'han rebut quatre ofertes d'UTE per tal de fer les obres. Al proper mes de gener s'adjudicaran i s'iniciaran les obres durant el primer trimestre de 2011.

Segells de reconeixement d’administració oberta