Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç El Banc d'Espanya acollirà el nou Centre de Recepció de Visitants

El Banc d'Espanya acollirà el nou Centre de Recepció de Visitants

El Banc d'Espanya acollirà el nou Centre de Recepció de Visitants

El tinent d'alcalde Sergi de los Ríos ha explicat les característiques d'aquest nou centre i ha justificat perquè no cap una biblioteca en aquest espai
05/11/2009

El coordinador de l'Àrea de Promoció, Estratègies de Ciutat i Projecció Exterior, Sergi de los Rios, ha explicat aquest dijous en roda de premsa les característiques del nou Centre de Recepció de Visitants que s'ubicarà al Banc d'Espanya. Aquest nou ens serà un centre d'informació completa dels punts d'interès, serveis i activitats de la ciutat, en el mateix moment que involucrarà la ciutadania i al visitant al coneixement del patrimoni de la ciutat, amb funcions de centre d'interpretació.  En aquest sentit, es facilitarà que s'experimentin sensacions a partir del patrimoni, més enllà de la pura contemplació.

Es tractarà, doncs, d'un centre  que facilitarà el coneixement de manera interactiva, apostant per les recreacions en tres dimensions perquè els ciutadans puguin tenir una visió global de la Tàrraco romana. El nou centre, doncs, defuig dels conceptes d'informació turístics tradicionals, ja que busca la interacció, la participació del visitant i aposta per promocionar la marca Tarragona a partir de productes de qualitat.

No es pot ubicar una biblioteca municipal

D'altra banda, Sergi de los Ríos ha volgut  recordar als grups de l'oposició que segons el Mapa de Lectura de Catalunya, una biblioteca central hauria de comptar per la població de Tarragona amb més de 5.000 metres quadrats, quan el Banc d'Espanya en fa 2.771. En aquest sentit, de los Ríos ha destacat que l'actual bibiloteca compta amb més metres que la superfície del Banc d'Espanya, de manera que "determinats grups polítics han llançat propostes sense analitzar les coses".

Segells de reconeixement d’administració oberta