Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç El Palau acollirà el 3 de maig el II Saló de les Franquícies de Tarragona

El Palau acollirà el 3 de maig el II Saló de les Franquícies de Tarragona

El Palau acollirà el 3 de maig el II Saló de les Franquícies de Tarragona

Els participants podran assistir a conferències i realitzar entrevistes personalitzades amb les franquícies participants.
El Palau acollirà el 3 de maig el II Saló de les Franquícies de Tarragona D’esquerra a dreta: el president del Consell de Comerç de Pimec Tarragona, Florenci Nieto; la consellera de Comerç i Turisme, Patrícia Anton; i el president de l’Associació Espanyola de Franquícies, Xavier Vallhonrat.
11/04/2012

La consellera de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Tarragona, Patrícia Anton, el president de l’Associació Espanyola de Franquícies, Xavier Vallhonrat, i el president del Consell de Comerç de Pimec Tarragona, Florenci Nieto, han presentat aquest dimecres la segona edició del Saló de les Franquícies de Tarragona, que se celebrarà el 3 de maig al Palau Firal i de Congressos, de 9 a 14 h.

La consellera de Comerç i Turisme, Patrícia Anton, ha manifestat que “els objectius del II Saló de les Franquícies de Tarragona són, en primer lloc, informar del funcionament i els avantatges de la implantació d'una franquícia a un públic amb interessos empresarials i, en segon lloc, aportar contactes de qualitat per poder emprendre aquest projecte.” En aquest sentit, el Saló concentrarà durant un matí franquícies i emprenedors interessats a iniciar un negoci i els facilitarà un primer contacte directe que els ajudarà a establir les bases per tirar endavant el projecte de cadascun d’ells. El Saló de les Franquícies respon al nou concepte d’esdeveniment face to face, en què el contacte directe entre els participants és l’avantatge principal. A banda d'aquestes reunions entre emprenedors i franquícies a mode de workshop, també es realitzaran diverses xerrades i conferències relacionades amb el sector.

El programa preliminar consta de la conferència inaugural a càrrec del president de l’Associació Espanyola de Franquícies, Xavier Vallhonrat; la xerrada, “El repte d'obrir una franquícia”, a càrrec del propietari de les botigues Natura de la província de Tarragona, Jacint Pallejà; la intervenció “L'entorn del comerç i les franquícies”, a càrrec del secretari institucional de PIMEC, Enric Calvo; i l'experiència empresarial de Glòria Salomó, emprenedora i copropietària dels establiments Llagurt.

Fins ara ja han confirmat l’assistència 18 franquícies: Delishop, Tailor&Co, Wogaboo, El Templo del Masaje, The New Kids Club, Sport Time, Tus PK-2, Hexagone, Pizzabox, Ristolia, Buscalix, Ambisient, Bueguer Ricky, Dia, MisterChurroKing, Happy&Funny, City Lift i Low Cost Movil.

L'entrada al II Saló de les Franquícies és gratuïta amb inscripció prèvia. Els interessats podran trobar el formulari d'inscripció a través de la pàgina de Facebook d'El Palau (facebook.com/palautgn) i a través de la pàgina web www.palautarragona.com. Per fer possible aquest esdeveniment, s'ha comptat amb la col·laboració de PIMEC i la Cepta.

El Saló de les Franquícies de Tarragona va néixer el 2011 per iniciativa de l'Empresa Municipal de Desenvolupament Econòmic de Tarragona (EMDET), com una aposta per l'especialització de l'activitat firal i amb la intenció d'allunyar-se dels grans esdeveniments generalistes. En la primera edició van participar un total de 23 franquícies de diferents sectors (cosmètica, restauració, turisme, etc.), i es van programar un total de 252 entrevistes entre franquícies i emprenedors. Aquesta activitat pretén donar una gran oportunitat de desenvolupament empresarial a Tarragona i la seva zona d'influència.

Dades del II Saló de les Franquícies

  • Dia: 3 de maig de 2012, de 9 a 14.
  • Lloc: Palau Firal i de Congressos de Tarragona.
  • Organitza: Empresa Municipal de Desenvolupament Econòmic de Tarragona.
  • Amb el suport de: PIMEC i l'Asociación Española de Franquicias.
  • Col·laboren: Conselleria d’Empreses de l’Ajuntament de Tarragona i CEPTA.
  • Inscripció: gratuïta. Formulari d'inscripció a www.palaucongrestgna.com i al facebook d'El Palau (facebook.com/palautgn).
Segells de reconeixement d’administració oberta