Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç El Palau Firal i de Congressos de Tarragona està d'aniversari

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona està d'aniversari

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona està d'aniversari

El recinte celebra els seus primers deu anys amb una gala el proper divendres 13 de novembre
10/11/2009

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona compleix aquest 2009 deu anys i ho celebrarà amb una gala el proper divendres, 13 de novembre, a les 20 h. La gala, en què han estat convidades empreses organitzadores de congressos, fires i esdeveniments d’arreu de l’Estat, comptarà amb diverses intervencions, testimonis i altres sorpreses. La vetllada finalitzarà amb l'actuació de l’Orquestra Camerata XXI de Tarragona, que interpretarà un programa format per peces musicals del repertori clàssic conegudes pel gran públic.

Així mateix, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona aprofitarà l’ocasió per fer pública la seva nova imatge corporativa, més moderna, actual i dinàmica, que reflecteix el caràcter renovat del Palau.
 
En els seus 10 anys de funcionament i evolució, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha acollit un total de 897 actes, entre ells 100 congressos. Més d’un milió de persones han visitat les seves instal·lacions des del seu primer dia d’activitat, el 29 de setembre de 1999.
Segells de reconeixement d’administració oberta