Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç El Patronat de Turisme de Tarragona participa en un taller de rutes religioses.

El Patronat de Turisme de Tarragona participa en un taller de rutes religioses.

El Patronat de Turisme de Tarragona participa en un taller de rutes religioses.

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona ha estat present al Seminari “Taller de Turisme Cultural i Religiós a Barcelona i Montserrat – Manresa”.
16/07/2012

 

Han compartit experiències amb les diferents entitats i destinacions turístiques dins del segment del turisme religiós de tota Espanya i part d’Europa. Aquest taller ha estat organitzat pel projecte “Per Viam - Pilgrim’s Routes in Action” en el que participa la Universitat de Barcelona i finançat pel Programa de Turisme Sostenible de la Unió Europea.

Com a principal resultat s’ha constituït un grup de treball sobre rutes de pelegrinatge i turisme religiós a Espanya i Portugal, que es coordinarà amb altres experiències europees i de la Mediterrània i que articularà a autoritats eclesiàstiques, gestors de santuaris, manifestacions i rutes religioses, universitats i centres de recerca, administracions públiques, empreses especialitzades i entitats del tercer sector, principalment fundacions i associacions. Des de Tarragona, es participarà en la ruta dels primers cristians de Tàrraco, que sortirà en els catàlegs que l’Agència Catalana de Turisme editarà properament.

Segells de reconeixement d’administració oberta