Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç El Patronat Municipal de Turisme edita una nova guia d'allotjaments

El Patronat Municipal de Turisme edita una nova guia d'allotjaments

El Patronat Municipal de Turisme edita una nova guia d'allotjaments

Recull tota l’oferta d’hotels, càmpings, pensions, apartaments i residències en vuit idiomes
21/07/2011

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona ha editat una nova Guia d’Allotjaments de la ciutat, que recull tots els hotels, càmpings, pensions, apartaments i residències del municipi. La novetat és que tota l’oferta queda reflectida en un sol manual, ja que abans els càmpings anaven a part.

Un altre novetat és el seu disseny, amb un format 20 x 20 cm i amb una fotografia de portada en la que s’ha volgut vincular la idea d’allotjament de la guia a la importància de la ciutat com a Patrimoni Mundial,  mitjançant una imatge amb un campament de la legio al davant del Pont del Diable i amb les tendes de campanya de l’època.

Els serveis dels hotels i càmpings es plasmen en pictogrames i van acompanyats d’una fotografia. La guia també conté els plànols necessaris per poder situar tots establiments i ajudar a l’usuari en la seva ubicació.

De la nova Guia s’ha fet una tirada de 20.000 exemplars en 8 idiomes: català, castellà, francès, anglès, alemany, italià, rus i holandès. Els tres darrers són els  idiomes que s’han afegit a l’actual edició. La Guia es distribuirà en oficines de turisme, fires i dossiers turístics. 

La guia es pot descarregar al web del Patronat: www.tarragonaturisme.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta