Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç El Patronat Municipal de Turisme edita una nova guia de platges

El Patronat Municipal de Turisme edita una nova guia de platges

El Patronat Municipal de Turisme edita una nova guia de platges

La guia informa dels diferents serveis de les deu platges de la ciutat
03/08/2011

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona ha editat una nova Guia de Platges de la ciutat que recull tots els serveis, situació i fotos de les platges del municipi. La principal novetat que presenta és la possibilitat de trobar tota l’oferta de platges reflectida en un únic manual

La guia conté informació de 10 platges: platja del Miracle/Comandància, platja de l’Arrabassada, platja de la Savinosa, Cala Romana o dels Capellans, platja Llarga, Cala Fonda, Cala de la Roca Plana, platja de la Móra, Cala Jovera i platja de Tamarit. Cadascuna d’elles s’il·lustra amb una foto representativa i se situa en un plànol del litoral del municipi. En un quadre de doble entrada queda plasmada de manera aclaridora els diferents serveis amb els quals compta cada platja: si tenen dutxes, si són accessibles per a discapacitats o si hi ha serveis de restauració, telèfons públics, papereres, lavabos, Creu Roja... així fins a un total de 22 serveis. 

De la guia se n’ha fet una tirada de 3.000 exemplars en 5 idiomes: català, castellà, francès, anglès i alemany. El seu disseny és de format tancat 20 x 20 cm (seguint la línea d’altres publicacions de l’entitat) i format obert 60 x 20 cm,  amb impressió digital a color en paper estucat mate de 150 gr.

En anteriors edicions, la informació de platges anava lligada a la dels càmpings (a causa de la situació tan costanera d’aquests establiments). Però, en aquest cas, s’ha decidit desvincular-la perquè aviat es publicarà un nou projecte -que ja està en marxa- anomenat “Camins, platges i espais naturals de Tarragona”. 

Adjuntem la Guia de Platges en format pdf.

Segells de reconeixement d’administració oberta