Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç El punt d'informació turística situat davant del Corte Inglés atén més de 2.000 persones en el seu primer mes

El punt d'informació turística situat davant del Corte Inglés atén més de 2.000 persones en el seu primer mes

El punt d'informació turística situat davant del Corte Inglés atén més de 2.000 persones en el seu primer mes

L'espai romandrà obert fins el proper 8 de gener
10/11/2010

Més de 2.000 persones han estat ateses al punt d’informació que va situar Tarragona Turisme el passat 8 d’octubre davant del Corte Inglés per tal de promocionar els actius de la ciutat aprofitant l’obertura d’aquest centre comercial. Cal recordar que l’espai romandrà obert fins el proper 8 de gener.

L’espai informatiu habilitat ha rebut més de 1.500 consultes relacionades amb Tarragona i els seus actius turístics i comercials, i ha atès persones d’una trentena de països diferents,  entre els que cal destacar França i el Regne Unit, tot i que la major part de les consultes han vingut de persones que resideixen a Tarragona ciutat, fet que ens indica que la informació que s’ofereix també és d’utilitat per als propis tarragonins. A més a més, també cal destacar les consultes realitzades per persones vingudes del Camp de Tarragona i la província de Barcelona, una dada que indica que la ciutat és un pol d’atracció comercial important, i que l’obertura del centre comercial ha comportat la visita de persones properes a Tarragona.

Pel que fa a les consultes, prop del 25% de les realitzades han estat al voltant dels transports públics a Tarragona, mentre que prop del 20% han preguntat pels comerços de la ciutat i l’oferta cultural de Tarragona. Més d’un 5% ha preguntat sobre la gastronomia i els restaurants. Altres consultes han estat relacionades amb l’oci i el lleure, el propi centre comercial i de consideració general.
 
Per al president de Tarragona Turisme, Sergi de los Rios, les dades demostren la idoneïtat de la col·locació del punt d’informació, ja que s’ha aprofitat l’obertura de l’establiment per promocionar la ciutat i els seus actius patrimonials, culturals i comercials. “En un sol mes, més de 2.000 persones han passat pel punt d’informació, una xifra alta i que s’ampliarà durant les festes de Nadal, ja que el punt romandrà obert fins el proper 8 de gener”, ha manifestat de los Rios. A més a més, el tinent d'alcalde ha recordat que l’objectiu és promocionar la ciutat, donar a conèixer la seva oferta i les dades sobre les consultes ens demostren que s’està complint l’objectiu”.
 
Per finalitzar, Sergi de los Rios ha volgut destacar que la major part de les consultes les hagin formulat gent que resideix a Tarragona. “Això ens demostra que la ciutadania consumeix informació sobre l’oferta de la seva pròpia ciutat, fet que sovint passa desapercebut. És per aquest motiu que apostem per una gran centre d’informació al Banc d’Espanya, per donar resposta a les consultes dels visitants, però també perquè sigui una eina molt útil per als tarragonins”.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta