Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Els aparcaments gestionats per ESPIMSA reduiran les seves tarifes un 10% a partir de l'1 de desembre

Els aparcaments gestionats per ESPIMSA reduiran les seves tarifes un 10% a partir de l'1 de desembre

Els aparcaments gestionats per ESPIMSA reduiran les seves tarifes un 10% a partir de l'1 de desembre

El 2011 s'impulsaran rebaixes en els abonaments i es crearan nous títols
24/11/2010

El tinent d’alcalde i president d’ESPIMSA, Sergi de los Rios, ha anunciat que els cinc aparcaments que gestiona aquesta empresa municipal reduiran, a partir d’aquest 1 de desembre, un 10% les seves tarifes horàries. D’aquesta manera, es passarà de pagar 2’59 euros per hora a 2’29 euros.

Ara farà tres setmanes, ESPIMSA va adquirir la totalitat dels aparcaments de Lluís Companys, Joan XXIII i Avinguda Catalunya, que s’uneixen als que ja gestionava de Corsini i Battestini. L’empresa municipal controla ara un total de 2.665 places d’aparcament a Tarragona. En aquest sentit, Sergi de los Rios, ha destacat que ESPIMSA ha treballat durant aquestes tres setmanes l’aspecte comercial dels aparcaments per tal de realitzar un canvi estructural.

El president d’ESPIMSA ha afegit que la rebaixa d’un 10% de les tarifes és tan sols la primera de les mesures que es realitzaran per a dur a terme aquest canvi estructural. Aprofitant la campanya de Nadal es repartiran, com l’any passat, tiquets d’aparcament gratuïts a les associacions comercials per donar suport al comerç de proximitat de la ciutat.  En concret s’oferiran als comerços 200 hores d’aparcament gratuïtes a 10 euros per a repartir de manera gratuïta als clients. Sergi de los Rios ha destacat que aquesta mesura és una gran ajuda al petit comerç, ja que esdevé un pol d’atracció per a la gent que vulgui venir a comprar a Tarragona.

A més a més, Sergi de los Rios ha anunciat que, a partir del primer trimestre de 2011, ESPIMSA impulsarà altres mesures relacionades amb els aparcaments que gestiona, com ara innovar amb els abonaments, tant el diürn, el nocturn, com el complet, per tal de fer-los més econòmics per al ciutadà, una mesura destinada als tarragonins i tarragonines. A més a més, es pensa en targetes inferiors a les 25 i 50 hores que existeixen actualment i abonaments conjunts, per tal de poder aparcar als 5 aparcaments citats.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta