Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Els comerços de la Part Alta repartiran més de 2.600 premis entre els seus clients

Els comerços de la Part Alta repartiran més de 2.600 premis entre els seus clients

Els comerços de la Part Alta repartiran més de 2.600 premis entre els seus clients

Es podran obtenir diversos premis amb els butlletes ‘rasca i guanya’ que rebran en realitzar les seves compres als 100 comerços adherits a la campanya
Els comerços de la Part Alta repartiran més de 2.600 premis entre els seus clients Foto Mauri: la representant d’ARPA, A.Català; el vicepresident de l’ACPA, A.Gómez; la consellera de Comerç i Turisme P.Anton; la representant de Transi’t Art, J.Marques; el president de la Via T Joan Blazquez, i la presidenta de Taller 03, R.Ciurana.
31/05/2012

 

El Pla Integral de la Part Alta (PIPA) ha presentat aquest matí la segona campanya Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir, una iniciativa de foment del comerç i dinamització comercial de la Part Alta de Tarragona en que hi  participen 100 establiments del barri. Aquesta campanya està organitzada conjuntament amb el programa de millora de barris de la Generalitat en col·laboració amb l’Ajuntament de Tarragona, SMHAUSA,  l’Associació de Comerciants de la Part Alta (ACPA) i de La T de Tarragona, els col·lectius d'artistes Trànsit’Art i Tallers 03, i els restauradors de l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA).

La campanya s’emmarca dins l’acció conjunta de 12 municipis de tot Catalunya que disposen d’un Pla de Barris en el seu nucli antic, amb un total de 954 establiments catalans participants. En aquest sentit, la consellera de Comerç i Turisme de l’Ajuntament, Patricia Antón, ha explicat que els objectius de la campanya passen per “potenciar el posicionament de la Part Alta com un indret ideal que combina la cultura, la gastronomia i l’oferta comercial; augmentar el número de vendes dels establiments adherits a la campanya; i col·laborar en la fidelització dels clients dels establiments adherits a través de la possibilitat d’obtenir un obsequi”.

I per aconseguir els seus objectius aquesta iniciativa comercial ofereix, de l’1 al 22 de juny, més de 2.600 premis directes, entre els quals hi ha  samarretes dissenyades pels artistes dels col·lectius de la Part Alta, tapes de TapAlta i plats al Sopar sota els focs. Els clients dels comerços de la Part Alta podran obtenir aquests premis amb els butlletes rasca i guanya que rebran en realitzar les seves compres als 100 comerços de la Part Alta adherits a la campanya. A més d'aquests premis directes, també es sortejaran 12 fantàstics lots amb productes típics dels 12 municipis participants d'aquesta iniciativa. En aquest cas, només podran participar al sorteig les butlletes que no obtinguin premi directe.

A més de Tarragona també hi participen el barri de la Barceloneta i el Raval Sud de Barcelona, Besalú, Cambrils, el Vendrell, la Bisbal d'Empordà, la Selva del Camp, Lleida, Sant Feliu de codines, Solsona i Torelló.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta