Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Es presenten els informes de les diagnosis comercials realitzades a Tarragona

Es presenten els informes de les diagnosis comercials realitzades a Tarragona

Es presenten els informes de les diagnosis comercials realitzades a Tarragona

La seu de la Cambra de Comerç ha estat l’escenari de la presentació dels resultats de les diagnosis comercials efectuades a un total de 20 establiments de la ciutat durant els últims mesos de 2009
04/03/2010

Les diagnosis comercials són el resultat de la col·laboració entre l'Ajuntament de Tarragona i la Cambra de Comerç de Tarragona per oferir als establiments participants eines que els permetin identificar les àrees de millora als seu negocis. Aquests treballs s'han efectuat com a continuació de l´estudi sobre la nova situació comercial a Tarragona amb la implantació d’un gran establiment i la reconversió del Mercat Central, realitzada al 2008.

Al projecte hi han participat diferents establiments ubicats a l´entorn del Mercat Central i a la zona de la Part Baixa de la ciutat, relacionats amb diferents subsectors com equipaments de la persona, equipaments de la llar, alimentació, serveis personals, entre d'altres.

Els informes contenen els punts forts i àrees de millora dels establiments, des del punt de vista d’una empresa professional especialitzada en fer aquests tipus de treballs (experiència i referències contrastades).

A la jornada, els representants de l'Ajuntament de Tarragona i de la Cambra de Tarragona han encoratjat els participants a continuar duent a terme totes aquelles actuacions que persegueixen la millora contínua als seus negocis, especialment en uns moments de dificultats econòmiques com els actuals.

Per la seva banda, el responsable de l’empresa consultora ha fet una explicació dels resultats globals obtinguts i en acabar, s’ha lliurat un exemplar amb l’informe personalitzat a cadascun dels establiments en concret.

Addicionalment, els representants de la Cambra de Tarragona han ofert els serveis d’informació i assessorament als establiments comercials per a totes aquelles qüestions que puguin ser del seu interès. En concret, i lligant-ho amb les diagnosis presentades, la Cambra de Tarragona ha recordat que pot informar i assessorar els establiments interessats que vulguin incorporar millores als seus establiments. D'aquesta manera s'ofereix assessorament en qüestions com l'accés a línies de finançament o ajuts i subvencions, com per exemple, les línies d’incentius al comerç 2010 de la Direcció General de Comerç que es publicaran properament i a les quals es poden acollir els establiments per obtenir suport per realitzar reformes o millores.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta