Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Es realitzaran diagnosis comercials a l'àrea d'influència del Mercat Central

Es realitzaran diagnosis comercials a l'àrea d'influència del Mercat Central

Es realitzaran diagnosis comercials a l'àrea d'influència del Mercat Central

L'Ajuntament de Tarragona i la Cambra de Comerç signen un conveni de col·laboració per a realitzar a partir de l'octubre aquest conveni
16/09/2009

Aquest dimecres el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Sergi de los Rios, juntament amb el president de la Cambra de Comerç, Albert Abelló, han signat un conveni de col·laboració per a la realització de diagnosis comercials a l’àrea d’influència del Mercat Central. 

Per dur a terme aquest treball, ja s’havia elaborat, prèviament, que ara servirà d’ antecedent, l’estudi “La nova situació comercial amb la implantació d’un gran establiment comercial i la reconversió del Mercat Central” que va desenvolupar a l’estratègia d’aprofitar el nou mercat central i la creació de sinèrgies entre el nou equipament i la restauració, de tal manera que actuarà com a motor comercial de Tarragona i del seu entorn més immediat.
 
Dins d’aquesta estratègia, es proposaven diverses actuacions, entre les quals, un pla de millores del Mercat Central i àrea d’entorn immediat. En aquest sentit, està en marxa ja la reforma integral del Mercat Central, que inclou una remodelació de les parades. Però en paral·lel, cal preparar les botigues de l’entorn per a poder donar un nou impuls al que és un dels més importants centres comercials de la ciutat.
 
La Cambra de Comerç i l’Ajuntament coincideixen doncs, en la necessitat d’emprendre accions directes de suport a la remodelació de botigues que tinguin com a fonament una diagnosi acurada i particularitzada, en concret, la realització de 40 diagnosis comercials per tal de conèixer la realitat individual de cada establiment i poder identificar i recomanar actuacions de millora.
 
L’objectiu actual, que es desenvoluparà a través de la signatura d’aquest conveni, és el de fer una diagnosi a uns quaranta establiments de la zona del mercat, a més d’altres temes com són la senyalització de les obres i ajuts per part de l’Ajuntament als comerços afectats, que permeti introduir millores al sector comercial de l’entorn del mercat central.
Segells de reconeixement d’administració oberta