Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç ESPIMSA ha col·laborat amb la Creu Roja en la campanya de recollida d'aliments

ESPIMSA ha col·laborat amb la Creu Roja en la campanya de recollida d'aliments

ESPIMSA ha col·laborat amb la Creu Roja en la campanya de recollida d'aliments

Gràcies a l'esforç de l'UCA i dels nens i nenes de les escoles tarragonines, s'han recollit 770 llitres d'oli així com productes envasats com arròs, llegums, sucre i altres.
ESPIMSA ha col·laborat amb la Creu Roja en la campanya de recollida d'aliments Imatge de la campanya
02/01/2013

 

ESPIMSA ha volgut col·laborar amb la Creu Roja de Tarragona i facilitar la gran tasca de l’entitat pel que fa a l’ajuda humanitària, atenent la pobresa de la nostra ciutat, amb el lliurament de 3.070 ampolles de ¼ de litre d’oli DOP Siurana, el que representa 770 litres d’oli aproximadament. Aquesta aportació s’ha fet també gràcies a l’esforç de Unió Corporació Alimentària, entitat organitzadora i col·laboradora, juntament amb ESPIMSA, en la tradicional Fira de l’oli de cada any.

D’altra banda, també cal afegir el gran esforç de tots els nens i nenes de les escoles tarragonines participants a la Cantada de Nadales, celebrada a la Rambla Nova, el passat dimecres 19 de desembre i que de forma totalment voluntària i solidària van lliurar més d’un centenar d’aliments envasats, entre els quals cal destacar: llegums, pasta, arròs, tomàquet, sucre i productes en almívar entre d’altres.

Segells de reconeixement d’administració oberta