Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Aquest dissabte "Gran Festa del Feel Vermut" a la plaça de la Font

Aquest dissabte "Gran Festa del Feel Vermut" a la plaça de la Font

Aquest dissabte "Gran Festa del Feel Vermut" a la plaça de la Font

Amb aquesta festa es pretén donar valor i promocionar el fet social i costum tarragoní de fer el vermut i per aquest motiu convoquem, amb el suport dels seus patrocinadors, el vermut més gran del món.
Aquest dissabte "Gran Festa del Feel Vermut" a la plaça de la Font La regidora de Comerç i Turisme, Patricia Anton, amb Xavier Romeu, d'Inside consulturs, organitzadors de Feel Vermut
10/05/2013

Aquest dissabte 11 de maig a les 12 h, a la Plaça de la Font, se celebrarà la Gran Festa del Feel Vermut de Tarragona. La consellera de Comerç i Turisme, Pat Anton, ha explicat que “es tracta d’una festa pensada per promocionar i donar a conèixer una tradició tan tarragonina com és anar a fer el vermut i que s’ha anat instaurant a diferents punts de la ciutat”.

En concret es repartiran:

  • 300 litres de Vermut Yzaguirre vermell
  • 4.000 degustacions de vermut
  • 2.000 bosses de patates xips Frit Ravich

 

També hi haurà un Dj que punxarà música festiva i es comptarà amb el suport del restaurant tarragoní Sirco, Esbarjo Gastronòmic, que en un petit estand farà gelat de vermut, elaborat amb nitrogen líquid. Al llarg de la jornada es repartirà marxandatge dels patrocinadors. En total, són 19 bars i restaurants de la ciutat que recolzen la iniciativa.

El Feel Vermut es va iniciar al juny de 2012. Enguany es vol donar més protagonisme als bars i, per aquest motiu, els locals adherits a la campanya faran un Feel Vermut musical (electrònic o amb música en directe). També hi haurà 2 grans macrofestes, accions de promoció a les xarxes socials i al web. En total s’han programat 18 festes, 4 ja s’han fet. Les properes seran al Txantxangorri de la Plaça de la Font i a La Picateca de l’Avinguda Catalunya.

Segells de reconeixement d’administració oberta