Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç I Concurs de clips Pròxims-Barcelona - Catalunya Film Commission

I Concurs de clips Pròxims-Barcelona - Catalunya Film Commission

I Concurs de clips Pròxims-Barcelona - Catalunya Film Commission

Tarragona Film Office ofereix assistència a tots els participants que presentin un vídeo de Tarragona
20/06/2012

 

El Festival PRÒXIMS convoca la primera edició del Concurs de clips Pròxims – Barcelona-Catalunya Film Commission que es desenvoluparà amb la col·laboració de la Barcelona-Catalunya Film Commission, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Barcelona Turisme. Es tracta d’una aposta per apropar la música a tots els indrets del territori, esdevenint el primer festival itinerant de música indie-pop-folk feta a casa.

Per la seva banda, la Tarragona Film Office de l’Empresa Municipal de Desenvolupament Econòmic (EMDE) ofereix el seu suport i assistència a tots els participants que presentin un vídeo de Tarragona i el seu terme municipal. Els interessants poden adreçar-se a la Tarragona Film Office mitjançant un correu electrònic a filmoffice@tarragona.cat o el telèfon de contacte 977 24 55 77.

Les bases del Concurs contemplen que els participants hauran de presentar una peça audiovisual rodada en qualsevol indret de Catalunya, on es mostrin els valors de la localitat triada com a lloc on es gaudeix de l'estiu i dels amics, de la gastronomia, de la música i d'un paisatge singular; valors tots ells que incorpora i fa seus el festival PRÒXIMS.

El termini de presentació de peces va des de la data de publicació d'aquesta convocatòria fins al dia 16 de juliol de 2012. El dia 18 de juliol el jurat, format per un membre de Barcelona-Catalunya Film Commission, un membre del Festival Pròxims i un director de la productora Canada, emetrà el seu veredicte i escollirà els tres guanyadors.

El festival PRÒXIMS tindrà lloc el 19 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona, el 4 d’agost a les Escoles Velles de Begur, i el dia 17 d’agost en el marc del festival Internacional de la Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols.

Les bases completes del concurs: http://proxims-barcelona.com/barcelona/concurs.html

Segells de reconeixement d’administració oberta