Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç IV Edició de la Fira Fora Stocks, els dies 5, 6 i 7 d'agost

IV Edició de la Fira Fora Stocks, els dies 5, 6 i 7 d'agost

IV Edició de la Fira Fora Stocks, els dies 5, 6 i 7 d'agost

Més de 50 estands s’ubicaran a la Rambla Nova, al tram de davant del Col·legi Teresianes, oferint tot tipus de productes
03/08/2011

Els propers dies 5, 6 i 7 d’agost se celebra a Tarragona una nova edició, i aquesta ja és la quarta, de la Fira Fora Stocks, que organitza el Centre Comercial la T de Tarragona, amb la col·laboració de l’Ajuntament. En paraules de la consellera de Comerç i Turisme, Patricia Anton, pel consistori “és important donar suport a esdeveniments com aquests que contribueixen a dinamitzar el sector i que, a més a més, estan oberts a la participació de tots els comerços de la ciutat”.

El principal objectiu de la fira és promoure i dinamitzar el comerç de la ciutat, donar a conèixer al ciutadà el teixit comercial tarragoní i potenciar el centre de la ciutat com a nucli comercial de Tarragona. Permet a la ciutadania adquirir productes a bon preu, amb descomptes que arriben fins al 70%, mentre que el comerciant pot liquidar l’excedent de temporada per començar a treballar amb les novetats per a la temporada vinent. 

La IV Edició de la Fira Fora Stocks compta enguany amb la participació de 53 estands que s’ubicaran a la Rambla Nova, al tram de davant del Col·legi Teresianes. Als estands s’hi podrà trobar tot tipus de productes, des d’articles de moda d’home i dona, moda infantil, alimentació, etc, fins a estands dedicats a oferir serveis al ciutadà

L’organització espera que durant els tres dies en què s’allarga la fira, aquesta sigui visitada per aproximadament unes 40.000 persones i, així, s’aconsegueixi l’objectiu de dinamitzar el comerç del centre de la ciutat. 

La T de Tarragona ha imprès 3.000 flyers que s’han repartit per tots els establiments participants per tal que la IV Fira Fora Stocks atregui l’atenció dels tarragonins i es converteixi en un nou èxit de participació. 

L’horari d’obertura dels estands de la fira serà el següent: 

  • Divendres: d’11 a 21 hores
  • Dissabte: de 10 a 21 hores
  • Diumenge: de 10 a 15 hores
Segells de reconeixement d’administració oberta