Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç La campanya SUMMERLOVE promocionarà el producte local entre els usuaris dels càmpings

La campanya SUMMERLOVE promocionarà el producte local entre els usuaris dels càmpings

La campanya SUMMERLOVE promocionarà el producte local entre els usuaris dels càmpings

Els usuaris del càmpings rebran una bossa ecològica, i si van a comprar amb ella al Mercat Central, tindran dues hores de pàrquing gratuït i vals de descompte.
La campanya SUMMERLOVE promocionarà el producte local entre els usuaris dels càmpings Foto: Mauri Fernández
02/07/2013

 

Aquest matí s’ha presentat la campanya SummerLove que impulsa Espimsa, juntament amb l’Associació de Venedors del Mercat Central de Tarragona i l’Agrupació de Campings de Tarragona.

La regidora de comerç de l'Ajuntament i presidenta d’Espimsa, Patrícia Antón, ha explicat que “es tracta d’una iniciativa per apropar el producte local de qualitat a les persones que es troben allotjades al càmpings de la ciutat” i ha destacat que “la col·laboració entre els botiguers del Mercat i els propietaris del càmpings ha fet possible posar en marxa aquesta campanya que atraurà visitants al centre de la ciutat”.

Amb la campanya SummerLove els usuaris del càmpings rebran una bossa ecològica, i si van a comprar amb ella al Mercat Central, tindran dues hores de pàrquing gratuït i vals de descompte de 3 euros. A més, tindran la possibilitat de deixar la seva compra en una consigna refrigerada i així, si volen, poden anar a passejar per Tarragona. Aquest és el segon any que es realitza aquesta campanya que l’any passat ja van poder gaudir prop de 3.000 famílies.

Segells de reconeixement d’administració oberta