Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç La direcció del Palau fa una valoració molt positiva de l'acte de celebració del Xè aniversari

La direcció del Palau fa una valoració molt positiva de l'acte de celebració del Xè aniversari

La direcció del Palau fa una valoració molt positiva de l'acte de celebració del Xè aniversari

18/11/2009

 

El passat divendres va tenir lloc l’acte de celebració del desè aniversari del Palau Firal i de Congressos de Tarragona, que d’ara en endavant, segons la seva nova imatge corporativa, es farà anomenar El Palau. La gala va reunir autoritats, clients, proveïdors i altres entitats i persones que han col·laborat amb el Palau en aquests deu anys.

La gala va ser presentada per Yolanda Garcia, periodista de Tarragona Ràdio, i va comptar amb les paraules de Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona; Sergi de los Rios, tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció i Estratègies de Ciutat; i Pau Ricomà, president de l’Empresa Municipal de Desenvolupament Econòmic de Tarragona, empresa que gestiona el Palau de Congressos. Tots ells van fer referència a la tasca desenvolupada per l’equip humà del Palau durant aquests deu anys. L’Orquestra Camerata XXI de Tarragona i el pianista Daniel Ligorio van entusiasmar el públic assistent amb un programa format per peces populars, que va ser especialment dissenyat per al desè aniversari del Palau. Per la seva part, el Grup Escènic Atenea de Tarragona va donar un toc d’humor a la gala.
 
La direcció del Palau va compartir els resultats aconseguits en els seus deu anys d’activitat: més d’un milió de persones han passat per les seves instal·lacions, on s’hi han celebrat més de 100 congressos. També es va aprofitar per donar les gràcies a totes les persones, empreses i entitats que han col·laborat amb el Palau en aquests deu anys. A més, durant la gala, es va aprofitar per donar conèixer la nova imatge corporativa del Palau. Un logotip que recorda un tangram format per tres peces que encaixen i que representen les tres àrees (congressos, fires i activitats culturals) que es materialitzen diàriament en el Palau.
 
La valoració de l’acte ha estat molt positiva. Més de 600 persones van gaudir d’una gala molt entranyable, organitzada i produïda íntegrament pel personal del Palau.
 
Segells de reconeixement d’administració oberta