Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç La pel·licula "Saving Isis" roda a Tarragona algunes de les seves escenes

La pel·licula "Saving Isis" roda a Tarragona algunes de les seves escenes

La pel·licula "Saving Isis" roda a Tarragona algunes de les seves escenes

La Tarragona Film Office ha donat suport al rodatge, que ha tingut lloc a la Casa Castellarnau o les escales del Pla de la Seu, entre altres.
26/07/2012

 

Durant els dies 16, 23 i 24 de juliol, Tarragona ha estat l’escenari del rodatge de la pel·lícula “Saving Isis”. La nostra ciutat ha proporcionat diverses localitzacions, entre les quals destaquen la Casa Castellarnau, les escales del Pla de la Seu i altres racons amb encant de la Part Alta, el cementiri i els túnels subterranis del Complex Educatiu de Tarragona.

“Saving Isis” és una producció nord-americana, espanyola i catalana que narra la historia d'una noia, Eva Moon, a la recerca de la seva mare i que pateix un greu accident de cotxe que li obre la porta a una dimensió situada entre la vida i la mort. Rodada principalment a Santa Fe, New Mexico, la pel·lícula està escrita, dirigida i produïda per Love Jordina, una noia nascuda a Tarragona i que el 2007 es va traslladar a viure als Estats Units, on va estudiar interpretació i va participar en algunes soap operas. “Waves. A tale of love and obsession”, va ser el seu primer film.

El rodatge a la nostra ciutat ha comptat amb la col·laboració de la Tarragona Film Office de l’Ajuntament de Tarragona, facilitant la feina de permisos i localitzacions. Cal destacar que en l’equip de rodatge han participat dos estudiants del Cicle Formatiu en Realització d'audiovisuals i espectacles de l'IES Pere Martell de Tarragona.

 Teaser no definitiu (anterior al rodatge a Tarragona).

 

Segells de reconeixement d’administració oberta